Air Zam Zam Sembuhkan Masalah Sunburn Pada Wajah Pelakon Sinetron Laudya Chintya Bella

Artis Laudya Chintya Bella merasakan khasiat air zam-zam untuk kecantikan dan perubatan. Ini dialaminya sendiri ketika mengerjakan umrah pada bulan Ramadan yang lalu.

Cuaca di Arab yang panas, membuat Bella memutuskan untuk menggunakan sunblock, tapi akibatnya wajah menjadi panas dan kulit wajahnya sedikit menggelupas.

“Oleh kerana masalah cuaca yang terlampau panas menjadikan kulit saya sunburn, kerana Spf sunblock saya agak berlebihan iaitu spf 100 dan tidak sesuai dengan cuaca di sini, kulit saya seperti terbakar,” ucap Bella, ketika ditemui di XXI Plaza Senayan, Jakarta Pusat.

“Jadi saya terus berhenti memakai sunblock,dan saya cuba pakai kapas yang dibasahi dengan air zam-zam dan sapukan ke muka setiap malam tanpa pakai krim apapun, dan Alhamdulillah selepas pulang muka saya sembuh,” lanjutnya.

Pelakon sinetron itu yang kini telah memutuskan untuk bertudung mengaku bersyukur, wajahnya boleh kembali normal menggunakan air zam-zam, tanpa perlu berjumpa dan mendapatkan rawatan daripada doktor.

Beliau juga bersyukur boleh menikmati ibadah puasa di tanah suci Mekkah secara khusyuk dan tenang.

“Kalau di sana kita hanya ingin beribadah, dengan memperbanyakkan solat-solat sunat dan juga tarawih, berbanding di sini saya ada pelbagai komitmen kerja yang terlintas dalam kepala walaupun sedang dalam ibadah bulan puasa, seperti promo ke sini, kemudian harus ke mana, jadi fokus ibadahnya tidak seperti berada di sana,” ujarnya.

INGIN MENCUBA KOSMETIK QAYLA SECRET YANG ADA CAMPURAN AIR ZAM-ZAM?

Kami cadangkan untuk anda cuba foundation dan sabun muka Qayla Secret ini.Ramai pelanggan yang mempunyai pelbagai masalah kulit muka berpuas hati setelah menggunakan 2 produk ini yang mempunyai campuran air zam-zam.Foundation Qayla Secret dapat melembapkan kulit muka dan menahan sinar UV dengan SPF 50.Foundation digunakan ketika waktu siang ketika keluar bekerja atau apa-apa aktiviti luaran yang dapat menghalang penghasilan lebih banyak minyak dan melindungi kulit muka yang terdedah dengan kepanasan dan kekotoran.

BACA >>> Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Qayla Secret

BACA >>> Apa Yang Unik Tentang Qayla Secret Foundation?

BACA >>> Bahan-Bahan Foundation Qayla Secret

BACA >>> Kelebihan & Keistimewaan Qayla Secret Superb Foundation

Sabun muka Qayla Secret pula boleh digunakan ketika mencuci muka ketika bangun daripada tidur dan juga pada waktu malam ketika hendak tidur.Kebiasaannya muka akan berminyak ketika bangun daripada tidur.Namun daripada maklum balas pengguna,hasil penggunaan sabun muka ini,muka mereka sangat bersih tanpa minyak,licin dan bersih apabila menggunakannya.

BACA >>> Sabun Muka Qayla Secret

TESTIMONI PENGGUNA >>> Testimoni Pengguna Produk Qayla Secret

CARA TEMPAHAN : 

Anda boleh terus Whatsapp “beliQS” ke 010 – 4646 734

Atau

Kik salah satu link berikut (jika menggunakan smartfon) :

>>> http://tinyurl.com/pmqayla

>>> http://www.wasap.my/60104646734